Home

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Overige activiteiten

Uitgevoerde projecten

Contact

FinanciŽle gegevens moeten sneller, frequenter en volgens steeds veranderende regels worden gerapporteerd. Hierdoor neemt de werkdruk op de financiŽle afdeling toe. Door de veranderende regels en eisen die de wet en uw eigen organisatie aan uw werk kunnen stellen, wordt het voeren uw basisadministratie steeds complexer. De verhoging van de werkdruk om aan de vragen te kunnen voldoen, levert bij organisaties vaak de behoefte op aan capaciteit en aan parate kennis en kunde.

 

FINANCE ART heeft de kennis en ervaring op deze gebieden

en ontwikkelingen. Wij brengen kennis, wij delen ervaringen en wij lossen concrete problemen, achterstanden en projectmanagementvraagstukken op. Dat betekent: beschikbare capaciteit met de juiste kwaliteiten en relevante ervaring voor onze opdrachtgevers. Kennis die op praktische projecten rendement oplevert. De aanpak is gericht op het leveren van concrete oplossingen, verbeteringen en de overdracht van kennis.

 

Finance: focus op transparantie, excellente uitvoering en internal control

Met alle discussie rond corporate governance staat ook de rol van de financiŽle functie in het middelpunt van de belangstelling. De kernprocessen van de financiŽle functie moeten gedegen zijn, maar ook het onderwerp van voortdurende verbetering.

 

Uw financiŽle functie een gestroomlijnde bron van informatie
Ook de financiŽle functie ontkomt niet aan de voortdurende druk om processen zo efficiŽnt mogelijk uit te voeren. Verregaande stroomlijning is vaak niet alleen mogelijk, maar ook noodzakelijk. Door betere inrichting van processen, een betere inzet van ICT of door het samenbrengen van deelprocessen in shared service centers, zijn vaak grote besparingen mogelijk, terwijl de kwaliteit van de geleverde informatie tegelijkertijd sterk toeneemt.

 

Voldoen aan nieuwe eisen zoals IFRS
Aandeelhouders eisen transparantie. Nieuwe wettelijke eisen dienden zich aan met bijvoorbeeld de International Financial Reporting Standards, bedoeld om prestaties van ondernemingen onderling vergelijkbaar te maken. Invoering van IFRS heeft bij financiŽle afdelingen een grote impact.

Financial Accounting

F I NANCE† A RT

 

†††††††† financial professionals