Home

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Overige activiteiten

Uitgevoerde projecten

Contact

 

Om goede beslissingen te kunnen nemen, dient u over getrouwe informatie te beschikken.

Om over goede managementinformatie te beschikken is het allereerst van belang een zicht te hebben op de reŽle kostprijs van de verschillende afdelingen en diensten die binnen het bedrijf worden aangeboden.

Belangrijker nog is het om inzicht te hebben in de structuur van die kostprijs in uw organisatie. Enkel op basis van dergelijke informatie kunnen vereiste en verantwoorde beslissingen worden genomen.

Door de juiste kostprijs van producten en diensten te bepalen, wordt deze kostprijs in al zijn aspecten ontrafeld en wordt de organisatie van uw bedrijf op de juiste manier in kaart gebracht.

De kostprijsberekening levert bijgevolg een schat aan informatie op, die een belangrijke ondersteuning biedt voor alle beslissingen waarbij kosteninformatie een doorslaggevende rol kan spelen.

U kan op deze manier de juiste winstgevendheid van de organisatie tot op klant en product niveau gebruiken voor operationele, tactische en strategische besluitvorming.

Maar uiteraard moet men beseffen dat de details moeten worden bijgehouden om de kostprijzen en dus de winst per klant / per product betrouwbaar en bruikbaar te laten zijn.

 

Cost Accounting

F I NANCE† A RT

 

†††††††† financial professionals